Granskning

Kent Ekeroth är nästa man på tur att kastas ut ur SD enligt före detta partikamrat

Det är vi inte varje dag vi tar Christian ”järnröret Westling på orden då han sällan haft något relevant att komma med gällande de interna stridigheterna hos SD. Men när vi under gårdagen lästen en konversation mellan Westling och Kent Ekeroth blev hans påståenden mycket mer relevanta. Varför? För att Ekeroth inte ens halvhjärtat förnekar de ”rykten” som Westling hört om att Ekeroth stå näst på tur att kastas ur partiet:

Ekeroth ute1

Inlägget kommer från en diskussion där Ekeroth sprider SD:s pressmeddelande om varför Jimmie Åkessons svärmor hoppar av partiet. I pressmeddelandet skyller Mattias Karlsson(inte Åkesson då vi misstänker att familjemiddagarna kommer vara jobbiga nog ändå framöver) bland annat skyller avhoppet på att Margareta Larsson är sjuk.

Konversationen fortsätter med att Kasselstrand påpekar att också Ekeroth blivit satt i skamvrån, men är partilojal på grund av riksdagsarvodet:

Ekeroth ute2

Trots att Ekeroth påstås stå näst på tur att kickas från SD så ser vi inga större ansträngningar till ett försvar från Ekeroths sida. Istället försöker han få över samtalet till att handla om Åkessons svärmor, och självklart går han fullt ut på partilinjen:

Ekeroth ute3

Det ska bli spännande att se hur det här slutar och vi undrar såklart om det är IRM:s bevakning av Ekeroth:s konstanta hat mot invandrare och muslimer som i slutändan puttat honom till ruinens brant…

Tidigare inlägg i vår granskning av Ekeroths raderade inlägg:

  1. Kent Ekeroth – Svenskar måste få bidrag så att de föder fler barn än invandrare
  2. Kent Ekeroth hånskrattar åt 1434 döda palestinier
  3. Kent Ekeroth om rasistisk lynchmobb – svensken reagerar mot svenskfientlighet
  4. Kent Ekeroth – afrikaner är misslyckade p.g.a deras inneboende egenskaper
  5. Kent Ekeroth – vi måste skydda oss själva från flyktingar

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar