Granskning

Kent Ekeroth hånskrattar åt 1434 döda palestinier

Kent Ekeroth

En av världens kanske mest kända och svårlösta konflikter är den som pågår mellan Israel och Palestina. Inte minst i Sverige är sökandet efter en lösning på de återkommande stridigheterna en het fråga. Som de flesta också vet är åsikterna delade om vem som gjort vad och om vad som egentligen hänt. Vi på IRM gör inget anspråk på att ta ställning i frågan men hoppas givetvis på att en fredlig lösning kommer till stånd.

En person som däremot tar ställning och desutom är helt övertygad om sin sak är riksdagsledarmoten och sverigedemokraternas rättspolitiske tänkare Kent Ekeroth. En man som helt verkar sakna hämningar.

På sin blogg från den 30e december 2008 skriver Kent ett längre inlägg där han argumenterar för att Israel inte gör sig skyldiga till någon ockupation av gazaremsan och varför Palestinierna inte har rätt till nån egen stat. Inget nytt under Ekeroth-solen här.  Det anmärkningsvärda dyker däremot upp om man tittar på hur den alltid lika ödmjuke Kent resonerar i sina kommentatorsfält.

För det första finns det egentligen ingen konflikt att tala om, eftersom det inte ens existerar några palestinier:

”Min historiekunskap är vida överlägsen din, som verkar tro på socialisternas och arabernas uppdiktade versioner. Det finns inte ”palestinier” ”

Utan enbart muslimer som vill utplåna oss alla…

”utan endast araber som i sann muslimsk anda vill utplåna judar, västerlänningar och andra”

För det andra – i anslutning till inlägget – kommenterar Ekeroth att Israel inte borde bry sig om dem som fördömer konflikten:

”Israel vann emot Hizbollah och de kunde sopat mattan med resten av Libanon också. Enda anledningen till att de stoppade var p.g.a. ”internationella samfundet” som de inte borde lyssna på i första taget.

För annars kan de inte bomba skiten ur sina grannländer:

”Om de hade struntat i FN m fl hade södra Libanon varit en enda stor parkeringsplats vid det här laget.”

Men Kent, det kan du väl ändå inte mena? Det skulle ju vara fruktansvärt. Tänk varje oskyldigt människoliv som då går till spillo. Alla de barn som dör till följd av vuxenvärldens galenskap.

I en kommentar till sitt eget inlägg ”Hudna – arabisk fred inte värt någonting” från den 18e januari 2009 ger Kent sin syn på just den saken:

”Slakt?= Haha. 1200 araber dör, 70 – 80% är terrorister. Så när c:a 300 ”civila” dör är det ”slakt”. Sanslöst. I krig dör folk, så är det.”

Kent Ekeroth, riksdagsledarmot och rättspolitisk tänkare för Sverigedemokraterna, sitter alltså på fullt allvar och skrattar åt 1200 människors död, påstår att 70 – 80% av dem är terrorister, samtidigt som han menar att det inte finns några civilister i Palestina. Att FNs rapport säger något helt annat gör inte saken bättre:

”(a) A total of 1,434 Palestinians were killed, of whom 235 were combatants. Some
960 civilians reportedly lost their lives, including 288 children and 121 women; 239 police officers were also killed, 235 in air strikes carried out on the first day. A total of 5,303 Palestinians were injured, including 1,606 children and 828 women (namely, 1 in every 225 Gazans was killed or injured, not counting mental injury, which must be assumed to be extensive)”

Men det spelar väl egentligen ingen roll för Kent. För i Kents värld är palestinier blodtörstiga araber, dvs människor, som i Ekeroths världsbild, enbart är ute efter att utplåna hela mänskligheten.

Och ja Kent, människor dör i krig. Men det enda som är sanslöst i det här sammanhanget är att du inte har några som helst problem med det.

Fortsättning följer…

Tidigare inlägg i vår granskning av Ekeroths raderade inlägg:

  1. Kent Ekeroth – Svenskar måste få bidrag så att de föder fler barn än invandrare

Vi på IRM uppmanar såklart också alla våra läsare och meningsmotståndare att själva titta in i Kent Ekeroths galna värld:

http://web.archive.org/web/*/http://kentekeroth.se

Hudna-taktisk arabisk fred inte värt någonting 18 januari 2009

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.3K
    Delningar