Granskning

Kent Ekeroth tror inte att samhället blivit bättre på 40 år

Written by Simon Andersson

I skuggan av flyktingkatastrofen så har vi på IRM uppmärksammat hur Kent Ekeroth blivit allt mer desperat i sin rasism. Men frågan är om han inte slagit sig själv när det gäller att försöka greppa rasistiska halmstrån när han på fullaste allvar insinuerar att samhället blivit sämre de senaste 40 åren på grund av invandrarna. 

Kent Ekeroth

Att påstå att det svenska samhället inte blivit bättre på 40 år är som att påstå att jorden är platt, då man genom en sådan insinuation uppenbarligen förkastar all statistik som finns sammanställd om det aktuella tidsspannet. Om Ekeroth inte hade varit så benägen att leta anekdotisk bevisföring för att kunna mata sin hatsajt så hade han kanske upptäckt att det dödliga våldet har minskat samtidigt som färre misshandlas eller drabbas av övrigt våld eftersom våldet och brottsligheten succesivt minskat sedan just 1970-talet. Dessutom så har reallönerna under de senaste fyra decennierna ökat med 56 procent för arbetare och 68 procent för tjänstemän samtidigt som Sveriges BNP per capita jämfört med övriga världen har blivit avsevärt högre. För att inte nämna att jämställdheten har ökat, utsläppen har minskat och ja… vi hade mer eller mindre kunnat fortsätta hur länge som helst…

Om vi nu skulle använda Ekeroths resonemang om att allt är ”massinvandringens” fel och allt ska tillskrivas en enskild grupp av människor, så får vi lyfta på hatten och tacka, ni invandrare verkar gjort Sverige till en bättre plats att leva på….

Eller så inser vi faktum att det är medborgarna, invandrade som infödda, i Sverige som gjort landet till var det är idag.

Ekeroth


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar