Granskning

Massivt kvinnohat mot Wallström på SD:s officiella FB – spöa och skjut fittan

Written by Henrik Johansson

Samtidigt som Sverigedemokraternas företrädare och fotsoldater nu frossar i att kvinnor antastats och låtsas vara kvinnans främsta företrädare så frodas kvinnohatet på SD:s officiella Facebooksida. IRM kan nu, än en gång, visa hur den sverigedemokratiska rörelsen attackerar kvinnor och sprider våldsuppmaningar i officiella SD-kanaler. Denna gång uppmanas det att skjuta utrikesministern Margot Wallström, förra gången hyllades lasermannen.

***UPPDATERING***

SD har nu tagit bort kommentarerna där Wallström kallas fitta och där det uppmanas att hon ska skjutas och misshandlas. Däremot låter SD kommentarer som dessa ligga kvar: ”jävla kossa”, ”kärringjävel” och ”Kärringen är sjuk i huvet”

Under gårdagen publicerade vi en artikel där vi sammanställde hur Sverigedemokraterna systematiskt använt sig av hot om sexuellt våld för att tysta meningsmotståndare. Vår artikel publicerades runt 15.00 under onsdagen och det tog endast två timmar innan vår tes än en gång bekräftades. Sverigedemokraterna är, och förblir, en kvinnohatande rörelse.

Från SD:s officiella hemsida:

sgsgsgdfgsdg

Under inlägget kan en läsa följande kommentarer:

skjut kärringen

spöa kärringen

fitta

klimakterir

kärringen kan flytta till månen

kärringen ska avskedas

Maktgalna fruntimmer

ragatan

sjuk i huvudet

Det här är som sagt inte första gången det kommit våldsuppmaningar på SD:s officiella hemsida, det är heller inte unikt. Vi har tidigare även kunnat visa hur en nioåring hotats på Björn Söders Facebooksida och sammanställt en lista på hur SD-politiker hotat bland annat meningsmotståndare.

Så summan av kardemumman, den sverigedemokratiska rörelsen hatar kvinnor, men det får man väl inte säga i det här jävla landet…


Stötta vår verksamhet
  • 6.2K
    Delningar