Granskning

Nämndeman(SD) hotfull mot IRM-skribent efter avslöjande om rasism

Tor Gustafsson Huddinge 9
Written by Henrik Johansson

Här om dagen kunde IRM avslöja att SD-politikern, och nämndemannen, Tor Gustafsson ville förbjuda islam efter att moskéer utsatts för attentat runt om i landet. Vårt avslöjande fick Gustafsson att bli rejält irriterad. men samtidigt har han tagit bort vissa uttalanden som han tydligen inte vågade stå för när de väl blev publika. Flera inlägg har riktats mot mig och resten av IRM, bland annat vill Gustafsson att jag ska möta honom ”mano a mano”:

Tor Gustafsson Huddinge 8

Vi vill bara än en gång vara tydlig med att den här människan ska alltså döma folk i rättegångar. Förutom att totalt flippa på Facebook så skickade även Gustafsson ett krav på 2500 kr för att hans profilbild syntes i våra skärmdumpar:

10915172_574834029284042_3889790235533201204_n

Vi tänkte att vi skulle ”kvitta” detta krav mot Gustafssons publicering av mina bilder. Och nej, alla personer som heter Henrik är inte släkt…

Tor Gustafsson Huddinge 10

Under natten mot lördagen blir Gustafsson allt med irriterad och börjar lägga upp bilder på sydstatsflaggan riktat än en gång mot mig:

Tor Gustafsson Huddinge 9Man skulle ju kunna tro att Gustafsson skulle lugna ner sig i sitt hets mot muslimer och islam, men icke. Bilden nedan är censurerad av oss då ett avhugget huvud syns tillsammans med barnens ansikte. I texten kan ni se hur Gustafsson påstår att muslimska män tvingar sina barn att behaga män och hata judar. Ingen distinktion(skillnad) görs mellan de sjuka extremister i IS som bilden antas visa och de 99,999% av världens muslimer som inte är extremister:

Tor Gustafsson Huddinge 11

 

Den hets mot folkgrupp dömde SD-politikern Michael Hess ger sig också in i diskussionerna på Gustafssons facebook. OBS! Om den tidigare formuleringen uppfattades som att Hess kommenterade bilden här ovan så vill vi förtydliga att så inte är fallet. Diskussionen nedan gäller en annan statusuppdatering från Gustafsson:

Tor Gustafsson Huddinge 12

Hess borde kanske också lärt sig av sin dom, men icke sa nicke. Än en gång gör han extremt svepande och rasistiska uttalanden om muslimer, ”dom hatar alla som inte är muslimer”.

Vi får väl se hur SD väljer att agera med Hess och Gustafsson, men vi ska nog inte hoppas på underverk.

Till sist, Gustafsson har lagt ut en bild där någon, med hjälp av hans mejladress, anmält honom till demenscentrum efter att vi publicerat hans mejl. Detta trams fördömer vi kraftfullt! Även om ingen skada är skedd så vill vi inte veta av sådant beteende från våra följare. Vi har själva fått hundratals liknande angrepp mot oss själva och våra familjer. Det är inte värdigt! Vi hoppas att du som gjort detta läser detta och fattar att du inte hjälper oss eller är rolig. 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.2K
    Delningar