Granskning

Ordf i Malmö förnekar kännedom om rasistiska utspel – ger två olika versioner till IRM

SD:s Eva-Marie Olsson tar nu en ”timeout” efter att det avslöjats att hon så sent som för ett år sedan publicerat grovt rasistiska texter på den rasistiska bloggen Pettersons. Men SD Malmös pressmeddelande lämnar en hel det att önska om varför man inte valt att agera mot Olsson fören nu:

Med anledning av de uppgifter som har framkommit i media om Eva-Marie Olsson, har Sd Malmös styrelse i samråd med Eva-Marie beslutat om att hon tar en timeout. Vilket bland annat innebär att hon inte kommer delta i valrörelsen. Den kommer att gälla fram tills att medlemsutskottet har utrett den fakta som finns i ärendet.

Det förstå vi funderar över är varför det tagit över en vecka för SD Malmö att agera? De har haft möjligheten att ta del av uppgifterna, och vi finner det högst osannolikt att man INTE skulle tagit del av uppgifterna innan gårdagens presskonferens. Vi ringer SD Malmös ordförande Jörgen Grubb för att ställa frågan, men får två olika svar. Först säger Grubb att man inte kunde agera på vad han kallar ”hörsägen”:

Men vid nästa samtal så förnekar han all kännedom innan torsdagen:

Så SD Malmö, vilken version stämmer? Vi har skickat två SMS till Grubb, men inte fått något svar:

10582321_10152272043482477_1934854224_n

 

Hur SD än svarar på dessa frågor så återstår fortfarande stora frågetecken. Varför avbryter Magnus Olsson Sydsvenskan när det ställer frågor om Olsson under presskonferensen? Har Olsson mörkat för SD Malmö varför vi på IRM sökte henne? Om nu SD Malmö mot den största förmodan inte läst något av det Olsson skrivit, varför säger då Grubb att man inte kan agera på hörsägen? Kommer Olsson stå kvar på valsedeln? Så många frågor, så få svar…

Men någon som inte tvivlar på Olsson och som ger henne sitt fulla stöd är den rasistiska bloggen Pettersons:

Till Eva-Marie

Mitt råd till dig är att absolut inte försöka bortförklara det du har skrivit på något löjligt sätt som andra har gjort som råkar ut för liknande saker från pressen.

Det finns inget som helst rasistiskt i de orden du använt.

”Musse” som du använt är inte på något sätt värre än ordet ”svenne” som ju är ett välkänt begrepp bland invandrare.

Inte heller är orden negroid och negerslav något rasistiskt. Det är precis som du skriver, trivs inte vissa negrer i vårt land så finns hela den afrikanska kontinenten till buds att åka till. Ingen tvingar någon att befinna sig i vårt land mot sin vilja. Det finns inget som helst rasistiskt i denna uppmaning.

Ynglar av sig, ja det är ju bara att göra en jämförelse med hur många ungar en muslimsk familj i genomsnitt har jämfört med en svensk. Vissa muslimer som har ”flytt” hit har ju uppemot 8-12 barn och då anser jag att uttrycket ”yngla av sig” är med sanningen överensstämmande.

Du skall helt enkelt gå ut och säga att du står för det du har skrivit och absolut inte på något sätt krypa till korset med några ursäkter eftersom det inte finns något som helst rasistiskt i det du har skrivit. I varje fall inte i det som står angivet i tidningen idag.

Pettersons avslutar med följande självmål:

Detta är ju säkerligen en av anledningarna att sådana här löjliga ”avslöjanden” publiceras på bästa plats i tidningen. Statsministern, alla journalister och andra i etablissemanget borde be dig, Eva-Marie, SD och alla andra som kämpat med att föra fram problemen med asylinvandringen om ursäkt.

Kryp inte för de hyenor som kallar sig journalister, Eva-Marie, kämpa på och lycka till.

För övrigt är Petterssons gör skillnad inte en rasistisk hatblogg utan en Sverigevänlig vänskapsblogg…läs nedan..


Stötta vår verksamhet
  • 11
    Delningar