Granskning

SD-politiker – Svenskar får köpa vaselin, man vet aldrig när någon vill använda våran stjärt

paul Cederholm facebook
Written by Tobias Lundeqvist

För två år sedan var Paul Cederholm som sitter i styrelsen för SD i Karlskrona i blåsväder. Då hade han gillat idén med att ta med skjutvapen till invandrartäta området Kungsmarken i Karlskrona. Men trots detta har den politiska karriären fortsatt. Vi har hittat mer aktivitet som Cederholm har ägnat sig åt i sociala medier. Inte minst när det gäller nyss nämna område.

kungs

Cederholm går bara och väntar på mord.

Skärmklipp
En länk till Avpixlats föregångare Politiskt inkorrekt och lite högerextremt standardsnack där våld mot kvinnor kallas ”kulturberikning”. Ett begrepp som låter påskina att detta är något invandrade män sysslar med, men inte andra. It goes on….
pallpa

Ja, vi förstår att det smärtar Cederholm att hålla sig inom de kommunpolitiska ramarna när det är så frestande att gå runt och zappa folk med elpistol !?!? Vi ser även hur allvarligt han tycker våld mot kvinnor är, eller som han själv kallar det: ”att använda någons stjärt”.

När Cederholm inte kommenterar grova övergrepp så ägnar han sig åt små omröstningar på fb:


Paulomröstning

Holy diver!!! Menar Cederholm alltså att Ullenhag inte borde leva? Det här med invandringen från muslimska länder var ju inte så otippat även om det rent formellt går stick i stäv med SDs egna program där invandringsstop för muslimer inte nämns specifikt (man får läsa mellan raderna).

Vi följer Cederholms fortsatta karriär inom politiken med spänning.


Stötta vår verksamhet
  • 46
    Delningar