Granskning

SD-kandidat: muslimer är parasiter som föder barn på löpande band för att ta över Sverige

Written by Henrik Johansson

Text: Christoffer Svanströmer

Hatet mot muslimer är vida utbrett inom Sverigedemokraterna. Därför blir vi föga förvånade när en SD-kandidat frispråkigt uttalar sig i Värmlands folkblad om hur muslimer är parasiter som försöker ta över Sverige genom att föda barn på löpande band.

”De vill ha mer och mer makt över hela Europa och de vill trycka ned och trampa ned kristna, det är deras målsättning, jag är helt övertygade om att det är deras syfte”

Så lät det när Lazlo K. Bimbo lät sig intervjuas i Värmlands Folkblad(VF). Bimbo, som själv invandrat från Ungern under 70-talet låter det konspiratoriska svamlet flöda fritt i sedvanlig Sverigedemokratisk anda. Bimbo hävdar bland annat att muslimer som säger något annat än att dom vill erövra Sverige och tvinga svensken på knä ljuger. Men Bimbo vill inte vara den som bara drar rasistiska generaliseringar kring muslimer ur röven så han nyanserar det hela enligt VF och säger att det finns några enstaka muslimer som går i andra tankar. Bara för att i nästa andetag kalla alla muslimer för parasiter:

”De är parasiter som bara vill leva på social hjälp, det är därför de har kommit hit. De berättar själva om vilka tankar de har, därför tillverkar de barn på löpande band så att familjerna ska bli större och större vilket gör familjerna större och starkare och i moskéerna gör man hjärntvättningen så att de får den här övertygelsen om att; vi kan göra allt i Sverige, vi vill ta över hela landet.”

När journalisten påpekar att det faktiskt är ganska radikala grejer karln slänger sig med så menar bara Bimbo på att det faktiskt är ”sanningen och verkligheten”, och att det är därför han står på ”Sverigedemokraternas sida” i det kommande valet. Bimbo blev redan 2010 uppmärksammad i VF efter att han tagit hit Ungersk och Rumänsk arbetskraft för slavlöner:

Ungerskbördiga Laszlo Bimbo har via internet rekryterat personer från sitt forna hemland, och i något fall Rumänien, under förespeglingar om att de i Sverige skulle tjäna upp till 12 000 kronor i månaden.

De arbetare VF har träffat vittnar om en helt annan tillvaro:

• Arbete sju dagar i veckan, minst 13 timmar per dag.

• Jobb utan skyddskläder och övrig skyddsutrustning.

• I de flesta fall finns inga anställningsavtal.

• Den utlovade lönen krympte och blev enligt ett par arbetare endast cirka 4 000 kronor i månaden, efter avdrag för boende, värme och vatten.

Sverigedemokraterna har länge dragits med problem gällande politiska vildar och för närvarande är det 78 tomma stolar i kommunfullmäktige runt om i vårt land där Sverigedemokraterna inte lyckats hitta ersättare. Vilken kaliber av politiker dessa platser kommer fyllas upp med efter valet går det ju såklart att spekulera i, men ifall Bimbo från Munkfors är någon form av fingervisning så är det nog många av landets kommunpolitiker som kommer få minst sagt spännande kollegor till hösten…


Stötta vår verksamhet
  • 4.5K
    Delningar