Granskning

SD-politiker – jag bara råkade bara gilla våldtäktshot

meme
Written by Henrik Johansson

Dagens artikel om Kiki Nilsénius och de hot om våldtäkt som hon fick motta efter att hon publicerat en SD-kritisk låt på Facebook slår just nu alla rekord. Inlägget har i skrivande stund lästs av över hundra tusen personer och kan vara ett av de jobbigaste inläggen vi skrivit med tanke på alla vidriga kommentarer som riktats mot Kiki. Men också med tanke på att man även blandade in min mor och hängde ut henne för alla hatiska SD-folk.

Tidningen Metro har under dagen hakat på nyheten och fått följande förklaring till varför andre vice ordföranden i SD Ale gillat våldtäktshot riktade mot Kiki:

Sverigedemokraternas ledning har under tisdagsförmiddagen varit i kontakt med Lennie Kjellman, som menar att han tryckte på ”gilla”-knappen av misstag.

– Han berättar att han inte alls tycker att det är acceptabelt med våldtäktshot och att han har ”avgillat” kommentaren, säger Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen till Metro.

Lennie Kjellman är andre vice ordförande i SD i Ale, och ledamot i kommunfullmäktige.

Jasså Lennie, det var ett misstag!? Lite klumpiga fingra helt enkelt? Vi har bara en liten fråga. Om nu följande instämmande från dig i våldtäktshot var ett misstag:

dssdf

Hur kommer det sig då att du inte genast i söndagskväll, när du fick reda på vad det handlade om, tog bort ditt instämmande? Vi undrar såklart också varför ditt instämmande även fanns med på en kommentar där Kiki kallades för ”vänstersubba”:

4 hot

Medans vi ändå är igång undrar vi också varför du instämmer i att folk skickar runt min och min mors personuppgifter?

2 Lennie

Och sist men inte minst så undrar vi varför du tycker det är bra att jag ”fick känna på hur det är att bli uthängd. Även om det drabbade hans lilla mamma”:

xcxcvxvDet här är bara några av alla frågor vi skulle vilja ställa, men Lennie har ju tyvärr gjort sig oanträffbar. Det är väl tyvärr så att Lennie inte är lika ”cool” när hans kommentarer och instämmanden kommer ut i ljuset…


Stötta vår verksamhet
  • 20
    Delningar