Granskning

SD-politiker: Va är det för dumheter att ha en muslim i försvarsutskottet de tar ju sig in överallt

Kommer ni ihåg Karl-Åke Schoultz? Om inte så kommer här en liten påminnelse:

600763_635759163106203_258914137_n

 

Karl-Åke Schoultz sitter som ledamot i SD Karlskoga-Degerfors och fick vår uppmärksamhet efter ett tips. När vi tittade närmre på Schoultz Facebookprofil noterade vi att han gillade både Nationaldemokraterna och deras tidning Nationell idag. Eftersom SD:s partisekreterare Björn Söder uttalat att gilla något på Facebook är detsamma som att ta ställning bestämde vi oss för att ringa Schoultz för att höra hur han såg på det hela. Intervjun utvecklades till något helt annat. Minst sagt:

-Vem är du?

Henrik Johansson.

-Vilket trevligt namn. Det var ju så man kunde förstå det.

Jag kollade lite på din Facebooksida. Då såg jag att du gillade nationaldemokraterna och nationell idag?

-Ja det vet jag inte. Vad ska man kalla det för. Det är en del uttryck man kan hålla med om. Jag är ju Sverigedemokrat, men det hindrar inte att man kan sympatisera med vissa uttryck hos Nationaldemokraterna.

Vad är det för uttryck då? 

-Jag kan inte säga något speciellt. Man bläddrar igenom så mycket uppgifter som dyker upp. Är du nationaldemokrat?

Nej nej. Jag jobbar med journalistik. 

-Jaha du är journalist. Ja ni är ju inte riktigt rumsrena.

Varför det då? 

-Jag gillar Janne Josefsson. Han kan sätta punkt precis på det som Sverigedemokraterna tycker. Det önskar jag att alla journalister kunde snegla på.

Tyckte du Janne Josefssons granskning av Sverigedemokraterna var bra? 

-Den vet jag inte om jag sett. Jag läser ju själv mycket på nätet. Expressen, Avpixlat, Fria tider, Dispatch international med mera. Jag söker ju sanningen hela tiden och den ådran tycker jag att många journalister saknar.

Vad tycker du om den rasistiska bloggen Avpixlat och Dispatch international? Tycker du de är bra på att visa sanningen?

-Jag tycker att de är bra på så vis att de backar inte för sanningarna.

Avpixlat påstår att muslimer har våld i sitt DNA och Dispatch publicerar texter där man påstår att turkar utför folkmord på tyskar. Är det bra journalistik? 

-Sånt där är i utkanten på vad jag läser. Jag går runt ikring det. Det där är ytterligheter.

Men hur kan du bortse från detta?

-Ja, men ta det här med islamiseringen. Folk förstår inte hur stort hotet är. Jag var på ett föredrag i Örebro där det var en kille som rest i USA. Han visade ett tårtdiagram där man kunde se hur samhället ändrades med den muslimska befolkningen. 10, 15, 20% muslimer. Den var väldigt illustrativ. Har man en liten procent muslimer så händer inget, men plockar man på tårtbitarna så ändras samhället. Det börjar med att barnen inte får äta griskött och hissa svenska flaggan. Sen när man kommer över vissa procent då börjar de komma in i kommunerna med någon gubbe. Sen tar de över undan för undan och när de blir så många. För att det utvecklar sig. De använder sig av vår demokrati och vår demokratiska process. När de kommer över 15% då börjar det bli allvarligt.

Vad händer då?

-Jag minns inte, men när muslimerna är hälften av befolkningen då blir det krig och islamisterna tar över. När muslimerna är i majoritet och styr landet då kan man tro att det blir fred, men nähädu för då sätter de igång och slåss med varandra.

Om det här är så farligt ska vi förbjuda islam då? 

-Nej de ska ta seden dit man kommer. Man kan ju fråga sig varför muslimerna flyr hit från religiöst förtryck och vill ha samma helvete här?

-Jag är förbannat engagerad i att rädda Sverige.

Från muslimerna? 

-Ja det behöver inte bara vara det. Bara vi håller dem stången så att säga. Det sitter ju en muslim i försvarsutskottet. Waberi tror jag att han heter. Vad är det för dumheter. Det är ju så tokigt de kommer in överallt.

Så muslimer ska inte få sitta i försvarsutskottet?

-Jo det kan man väl, men man ska inte kräva att införa sharialagar.

Men du tycker att det är förjävligt att Abdirizak Waberi får sitta i försvarsutskottet? 

-Ja jag tycker att det är fel. Att det är förjävligt kan jag inte säga.

Om muslimerna är ett så ”stort hot” borde vi inte göra något mer än att bara säga till dem att följa våra seder?

-Om de kan acceptera demokratiska regler så är de välkomna.

Men det gör ju de flesta muslimerna. 

-Man vet ju inte det.

Karl-Åke Schoultz är han far till den numer utsparkade Christer Schoultz som spred tonvis med rasistisk propaganda innan han tillslut blev utkastad ur Sverigedemokraterna.

Mer om Christer Schoultz:

Mer om Nationaldemokraterna:

Nationaldemokraterna säger att de vill bevara världens olika folk. För att kunna göra det måste olika folk leva avskiljt från varandra. Det betyder att människor som nationaldemokraterna inte anser passa i norden ska skickas härifrån. Det spelar ingen roll hur länge personerna har levt i Sverige.

Mer om SD Karlskoga


Stötta vår verksamhet
  • 6
    Delningar