Granskning

SD-politiker ville att Veronica Palm skulle mördas i ett terrordåd – hoppas hon förlorar ben och armar i dådet

Written by Henrik Johansson

Det är Expressen som nu släpper ytterligare ett gäng politiker, gud vet hur många i ordningen, som uttalat sig grovt rasistiskt och våldsbejakande. En av dessa är Bo Hofvander som önskar att den före detta S-politikern Veronica Palm ska mördas i ett terrordåd.

Just nu rasar det in tips till IRM och vi jobbar för fullt för att hinna med, samtidigt som detta sker verkar det vara lilla rasistjulafton på Expressen där SD får agera gåvan som bara fortsätter att ge:

Hofvander har skrivit över 2000 kommentarer anonymt och hans hat riktar sig inte sällan mot politiker och invandrare i stort:

I Halmstad kandiderar Bo Hofvander för Sverigedemokraterna. Han har skrivit över 2000 kommentarer på hatsajterna, de senaste så sent som i helgen.

I sina kommentarer går han till hårt angrepp mot SD:s politiska motståndare. I valet 2014 önskade han på Avpixlat att dåvarande S-riksdagsledamoten Veronica Palm skulle dö i ett terrordåd:

”Jag kan bara önska att sådana som Veronica Palm och hennes gelikar en vacker dag åker på en riktigt sabla terroristsmäll, en redig terrorbomb, så både armar och ben flyger av henne”.

Men det stannar inte där, Hofvander har även en hel del teorier om den ”vita rasen” och hur invandrare ska avrättas:

Han sprider också teorier om den vita rasen:

”Är det så att man håller på att utradera den vita rasen på jorden?”

På hatsajten Fria tider har han synpunkter på vilka barn som adopteras till Sverige:

”det är fel att hämta hit adoptivbarn från så avlägsna kulturer”.

I en diskussion på Fria tider om en pool på ett boende för asylsökande skriver han:

”… du menar att simlektioner inte sak ingå i boendet? Faktiskt en god idé – inga simlektioner och bara djupt vatten i polen.”

Vi rekommenderar er varmast att kolla in Expressens granskning och ta en funderar på om SD verkligen är ett parti som alla andra… 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar