Granskning

SD Upplands Väsby gör reklam för skandalsajt

Sverigedemokraterna i Upplands Väsby slår två flugor i en smäll på sin hemsida. Inte nog med att de hyllar den islamfientliga tidningen Dispatch International , vilket visserligen inte är så jättekonstigt då SD ska skicka ut tidningen till alla sina medlemmar, men det som är riktigt anmärkningsvärt är hur de gör det:

Gå in på Exponerat.info där får ni första DI-numret gratis, en önskan från Dispatch International. Det är alltså DI som bjuder på det genom Exponerat.

Exponerat ja, som vi har skrivit om tidigare. En sida som drivits av bland annat en person som flera gånger dömts för sexuellt utnyttjande av underårig. Resterande delar av redaktionen har även de kriminellt förflutet. Exponerat har, förutom att ha blivit anmälda för förtal ett antal gånger, också bedrivit en typ av utpressning. Man har helt enkelt lagt upp artiklar om människor och sedan krävt betalt av dem för att ta bort dem från sidan.

Det enda som i princip saknas för att SD Upplands Väsby ska få full pott i rasistisk hatmedia är alltså om de hade länkat även Avpixlat. Bättre lycka nästa gång, kanske..?


Stötta vår verksamhet