Granskning

SD:s partiledning uttalat sig om den uthängde 15-åringen – ni kan aldrig ana offerkoftan

Då har Sverigedemokraternas absoluta partitopp äntligen uttalat sig om sina kollegors rasistiska drev mot en 15-årig kille. Det är Mattias Karlsson som för partiets vägnar ger 15-åringen en villkorslös ursäkt för att partikollegorna skrämt en 15-åringen till tystnad och hånat hans utseende. NÄÄÄÄÄ självklart ber han inte om ursäkt, nej fan, vad trodde ni liksom? Nej Karlsson drar istället på partiet en offerkofta i storlek SD.

Vi vill först betona att detta alltså är mannen som styr partiet tillsammans med Åkesson:

sdfsddsgfdgfdg

Så vad är det för ”hemligt reporterteam” som Karlsson yrar om? Jo han avser det undercover-reportage Kaliber gjorde inifrån Sverigedemokraterna 2009:

I reportaget visas bland annat hur Sverigedemokraterna Erik Almqvist och Christian Westling tar sig in i reporterns hytt, med hjälp av en stulen nyckel, därifrån försvinner en dold kamera. Senare kommer Louise Erixon – Åkessons fru – ut med en svart väska som hon tar med sig ut på däck. När hon kommer in från däck igen är väskan försvunnen och reporterns kamera återfanns aldrig.

En annan sak som Kalibers hemliga inspelningar visar är när SDU och Jimmie Åkesson har allsång:

Det är alltså dessa inspelningar som Karlsson nu ställer emot att en random 15-åring fick chansen att ställa ett par frågor till Gustav Fridolin. Att denna 15-åring senare hängs ut av SD:s partitoppar, hans utseende hånas och han målas ut som en lögnare av Kent Ekeroth:

fgdfhfgdhdfgf

Än en gång, Karlsson ställer alltså uthängningen av en 15-årig privatperson mot det faktum att den absoluta partitoppen inom SD sjöng nidvisor om Olof Palme. Bröt sig in i en reporters hytt där en kamera försvinner spårlöst.

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll, vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.5K
    Delningar