Granskning

Stor granskning av Thoralf Alfssons hat mot muslimer

Efter ett tips till IRM gällande Thoralf Alfsson och hans gamla blogg insåg vi att där finns en uppsjö av islamofobiska och hatiska uttalanden riktat mot muslimer. Därför bestämde vi oss för att göra en ordentlig sammanställning över de uttalanden som är specifikt riktade mot muslimer som homogen grupp.

—————————————————————————————————-

Förbud mot islam

I en artikel på DN påstod man att det fanns ett lagförslag i Egypten som skulle tillåta att en man fick ha sex med sin döda hustru innan hon begravdes. Alfssons reagerade hårt på artikeln och ville förbjuda islam i Sverige:

Det andra lagförslaget visar på islams rätta ansikte. Farvälsamlag skall tillåtas till 6 timmar efter hustruns död. Är det något som även ingår i sharialagarna? Är islamister även nekrofiler?

Frågan är om det inte är dags att förbjuda islam i Sverige.

DN dementerade senare artikeln då det visade sig att den var direkt felaktig.

—————————————————————————————————-

Inga muslimer på våra gator

Efter att demonstranter skanderat ”inga rasister på våra gator” tycker Alfsson att de borde använda följande ramsa istället:

I Luleå blev det ju ganska bråkigt då så kallade motdemonstranter gjorde allt för att störa Sverigedemokraternas torgmöte. Som vanligt skanderades det ”inga rasister på våra gator” men jag tror att dessa ”huliganer” istället får ändra sina ramsor efter att jag läst om denne våldsamme asylsökande muslim som stod åtalad vid Luleå tingsrätt efter att han gått löst på både bilar och kvinnor i Boden.

 

”Inga muslimer på våra gator” vore mer passande.

—————————————————————————————————-

Alla terrorister är muslimer

I tre olika blogginlägg återkommer Alfsson till följande påstående:

ALLA MUSLIMER ÄR INTE TERRORISTER MEN ALLA TERRORISTER ÄR MUSLIMER

I anslutning till detta uttalande har Alfsson även kommit med följande påståenden:

Trots allt som hänt i världen fortsätter det att välla in muslimer till Sverige, flera tusen varje månad. Jag är helt övertygad om att detta kommer leda till terrorattentat i Sverige och det kan ske vilken dag som helst.
Det är dags att kräva ett totalstopp för denna invandring! /2007-07-05

På 30-talet fick nazismen frodas utan att någon stoppade dessa tokstollar. Jag upplever islam som det största hotet mot världsfreden och islam kan utan tvivel jämställas med nazismen och inte bara jämställas den är betydligt mycket värre. /2008-11-29

—————————————————————————————————-

Alfssons syn på muslimska män

I två olika inlägg menar Alfsson att muslimska män gluttar på Svenska kvinnor:

Islam förbjuder mannen att vidröra kvinnor utanför familjen men tittar gör de på svenska kvinnor så ögonen håller på att trilla ur ögongloben.

Och

Inte undra på att deras män är de största gluttarna i simhallar, gym och på badstränder där svenska tjejer är lättkläddaDet säger en hel del om den religionen.

—————————————————————————————————-

Alfsson förklarar vad muslimer tänker innerst inne

Alfsson tar sig friheten att berätta vad muslimer tycker och tänker innerst inne efter kritik mot minaretstopp i Schweiz:

Hur många av de muslimer som framträtt den senaste veckan i tidningar och TV har någonsin kritiserat de muslimska länderna där det inte råder religionsfrihet. Dessa hycklande imamer och musselmaner har bara varit upprörda över att det schweiziska folket sagt ”NEJ, TACK” till islam. Dessa muslimer som finns i Sverige är av samma skrot och korn då de innerst inne anser att alla som inte delar deras religion är ”otrogna hundar”.

I ett annat inlägg påstår Alfsson att muslimer innerst inne sympatiserar med extremister:

Eftersom jag saknar dessa röster i debatten tolkar jag det som att de flesta muslimer innerst inne sympatiserar med dessa islamister och muslimska extremister.

—————————————————————————————————-

Muslimer tvingar sina medmänniskor att följa islam

I ett längre inlägg om Alfssons rädsla för islam kommer han med följande påstående om muslimer:

Med koranen i ena handen och svärdet i den andra tvingar svenska muslimer sina medmänniskor att följa strikta regler enligt islam och koranen.

—————————————————————————————————-

Muslimer tar över Malmö

Alfsson påstår att muslimer tar över Malmö och att islam är ondskans religion:

Det är då inte svårt att förstå hus situationen är för israeler i Malmö där muslimerna mer och mer försöker att ta över den ena stadsdelen efter den andra i Sveriges tredje största stad.

Att just hatbrotten mot judar därför ökar explosionsartat i Malmö är givetvis ingen överraskning för mig. Jag tror inte på det svammel som ofta hörs i media att islam skulle vara fredens religion. I mina ögon framstår snarare raka motsatsen, islam är ondskans religion.

—————————————————————————————————-

Islam är förbjudet!

I ett inlägg om en matsedel som visar vilken typ av kött som används i maten kommer Alfsson med följande påstående:

För mig är islam haram och något som måste bekämpas!

Det är en religion och en kultur som förgiftar vårt samhälle och flyttar oss närmare medeltiden. Inte längre ifrån!

—————————————————————————————————-

Muslimer kommer konvertera eller döda oss

I ett inlägg om att Svenska kyrkan anställt en muslim påstår Alfsson följande:

Nu borde det dock vara omöjligt för Svenska kyrkan att anställa en muslim med tanke på att kristna betecknas som ”otrogna hundar” bland troende muslimer. Och att kristna antingen skall konvertera eller dödas. Att en troende muslim skulle kunna tänka sig vara anställd borde därmed vara uteslutet.

—————————————————————————————————-

Irakier är trojanska hästar

Alfsson spekulerar friskt kring irakier:

Dagens Nyheter skriver att 15.000-20.000 irakier firar i Stockholm. Svenska dagbladet uppger siffran till 20.000 men Expressen vill inte vara sämre och skriver på sin nätsida att 40.000 irakier firar i Stockholm.

[…]

Att Sverige håller på att tappa kontrollen över invandringen den uppfattningen får man en obehaglig bekräftelse på vid sådana här tillfällen.

Undrar hur många av dessa som är poteniella islamister och förespråkare av sharialagar i vårt Sverige?
Är det den trojanska hästen som naiva svenskar ännu inte fått upp ögonen för.

—————————————————————————————————-

Vi har tidigare uppmärksammat hur Alfsson vid ett flertal gånger insinuerat ett förbud mot islam eller rent ut sagt att islam inte ska få finnas i Sverige:


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela