Vi har många gånger pekat på den rasistiska sajten Avpixlats koppling till SD. Bland annat hur Ekeroth inte bara hjälper dem med pengar utan det kommer även mail i Avpixlats namn från Ekeroths IP adress. En annan koppling vi även berättat om är hur Chang Frick ordförande i SDU syd och tills nyligen komunpolitiker, suttit i redaktion för föregångaren politiskt inkorrekt.

Frick erkände under den högerextrema och våldsamma organisationen english defence leagues demonstration i Stockholm att han var där för att göra reportage åt Avpixlat. Något han snabbt drog tillbaka och blånekade till. Blånekandet kom såklart i samma sekund som vi började ställa följdfrågor om lämpligheten i detta. Dock inser Frick snart att nog med folk hört vad han sagt och ändrar sig igen till att han bara skämtade.

Idag kom då spiken i kistan på frågan om SD:s koppling till Avpixlat och ett klart bevis för att Frick ljög oss rakt i ansiktet när han nekade att han var där för Avpixlat.

I ett mail till Expo har nämligen Frick frågat om han fick intervjua företrädare för just Expo. Frick skriver:

”Frågeställningen handlar om var gränsen går för rasism. Bakgrunden är händelsen igår från stockholm pride där två medlemmar från SDU inte fick närvara på ett utannonserat möte”.

”Tanken med intervjun är att den ska ingå i ett reportage för sajten avpixlat”.

Märkligt att Sverigedemokrater som är för en tuffare kriminalpolitik väljer att samverka med anonyma människor som flertalet gånger gömt sig för lagen. Bara de sista två åren av politiskt inkorrekts liv vart de polisanmälda 16 gånger. Något man undsluppit att ställas till svar för på grund av sin anonymitet. Nya formatet Avpixlat är inte bättre de heller:

Avpixlat polisanmält

Göran Dandelo polisanmäler Avpixlat