Granskning

Ted Ekeroth – islam är en våldsbejakande rasistisk rörelse som måste bekämpas fullt ut

Ted Ekeroth facebook
Written by Henrik Johansson

Islam och muslimhatet fortsätter att fullkomligt välla ut ur Sverigedemokraterna och vissa skulle kanske säga att det sker i svallvågorna av terrordådet i Frankrike, men ni som följer IRM vet bättre. Hatet mot muslimer och islam genomsyrar SD och har alltid funnits där. Idag är det Ted Ekeroth som står för hatet och likt sin bror skäms han inte för att berätta hur han ser på islam och världens alla muslimer.

Ekeroth skriver, utan att skämmas för sin rasistiska generalisering, att islam är en våldsbejakande rasistisk rörelse som sysslar med mord, våld och förslavning. Till sist gör han en enormt osmaklig jämförelse med nazismen, ni vet den där jämförelsen alla SD-politiker gör, men som ingen vågar erkänna att de gjort efteråt:

Skärmavbild 2015-01-07 kl. 22.47.36

Notera hur Ekeroth menar att vi måste ”bekämpa fullt ut” och ”agera med full kraft”. Något vi inte kan tolka som annat än en krigsförklaring mot islam. För er som nu tycker att det är att dra hans uttalande långt, ta en extra titt på sammanhanget. Vad annars kan Ekeroth avse? Han skriver att islam är våldsamt, mordiskt och förslavande. Tror ni då verkligen att ”full kraft” betyder en dialog och hårdare gränskontroller? Nej, det faller på sin egen orimlighet.

Kalles försök att få Ekeroth att sansa sig är lika verkningslöst som att kasta vatten på en gås. Istället fortsätter Ekeroth med att hävda att man ska peka på alla muslimer och peka ut dem som fundamentalister/extremister för det gjorde vi ju med nazisterna(Ekeroths logik, inte våran):

Skärmavbild 2015-01-07 kl. 22.47.56

 

Till sist väljer Ekeroth att göra samma tolkning av islam som de terrorister i Frankrike gjorde, alltså att det är ”eyokej” att kliva in och skjuta av folk på en satirtidning. Att 99,999% av världens alla muslimer, och två terroriststämplade islamistiska organisationer, inte gör den tolkningen skiter Ekeroth högaktningsfullt i:

dsfdVi har sagt det förr och säger det igen, det är sån här typ av rasistpropaganda som splittrar samhället och i slutändan får människor att bete sig som denne idiot(nej, vi hittade ingen bättre beskrivning):

Notera hur rasisten står och låter som en apa under nästan hela intervjun, hörs bäst mot slutet.


Stötta vår verksamhet
  • 573
    Delningar