Expressen har kommit över ett avsnitt ur  Jimmie Åkessons självbiografi som inte kom med i tryck. Kanske höll den inte nolltolerans standard? Nolltolerans, ni vet, det där som Sverigedemokraterna kör med: du får gärna vara homofob och nazist men berätta inte om det. Det är ”dålig reklam”. I den oredigerade varianten av sin biografi kommer Åkesson ut som representant för hetrolobbyn:

Det betyder inte nödvändigtvis att jag, som representant för den så förhatliga heteronormen, någonsin kommer att förstå mig på homosexuell kärlek. Det är nog inte meningen att jag ska göra det och det är heller inte nödvändigt för att jag ska hysa samma mänskliga respekt för homosexuella som för andra. Det betyder inte heller att jag uppskattar Jonas Gardells billiga böghumor. Tvärtom, hade jag varit homosexuell hade jag förmodligen aldrig tillåtit en sådan typ agera självutnämnd representant för mig. Snarare hade han och det han representerar hållit mig kvar i den berömda garderoben livet ut

Vi kan tycka att toleranströskeln är tämligen låg när den folkkäre myspysfarbrorn Jonas Gardell tydligen är så provokativ att ögonen poppar ut på SD hövdingen. It goes on:

Jag tror för övrigt att det är viktigt att betona just detta, att de flesta homosexuella inte är som de smaklösa figurerna i Prideparaden. Åtminstone inbillar jag mig att de flesta homosexuella lever tämligen normala Svenssonliv.

Vi på irm vill be om ursäkt å heterolobbyns vägnar. De flesta heterosexuella är inte som de smaklösa figurerna i extremhögern. Och vi kommer aldrig gå med på att en självutnämnd representant för ”svenssonliv” ska kasta skit på vår fina svenska pridetradition.