Om sajten

”Inte rasist, men…” granskar Sverigedemokraterna och visar upp den outtömliga källa till humor och fasa som partiet, och deras företrädare, står för. Vi i redaktionen gör vårt allra bästa för att inte låta våra partipolitiska åsikter färga det vi skriver, därför är det också vår förhoppning att så småningom kunna utöka redaktionen med skribenter från flera olika delar av den politiska kartan. Antirasism har ingen politisk färg, det är vår starka övertygelse. Den har bara olika lösningar och det är vad vi kommer att sträva efter.

Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi. Forum för granskning av övriga riksdagspartier finns redan.

Vi hälsar er välkomna och hoppas att ni kommer att njuta av vistelsen!

Kontakt

[email protected]
”Inte rasist, men…” finns också på Facebook och Twitter.

Skribenter

12208529_10153140559212477_8486659794970137296_n

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Johansson

Henrik har ett förflutet inom antirasistisk opinionsbildning och föreläser även inom ämnet sedan 2010. Utöver detta är han intresserad av att träffa nya människor, nätverka och jobba med opinionsbildning på nätet. För närvarandet jobbar Henrik åt Socialdemokraterna i Dalarna som facklig-politisk ombudsman.

Henrik föreläser även om hatet på nätet, Sverigedemokratisk argumentation och opinionsbildning på nätet. För mer information eller förfrågning skicka ett mail.

Kontakt: [email protected]
Twitter: @mrhenko123

Facebook: henko1

 

Oschau

 

 

 

 

 

 

Oscar Schau

Malmöit med bakgrund i Liberala ungdomsförbundet. Oscar har även skrivit ideellt för Expo Idag och har i tre år pluggat statsvetenskap och historia. Nu går han journalistprogrammet i Lund. Oscar befinner sig helst på landet där han får tumla runt och fläkta sin skånska i fred.

Mail: [email protected]

Christopher Gummesson

Magnus Bengtsson

Simon Andersson

Linnéa Berghäll

Info om dessa kommer så fort de får tummen ur att skriva en presentation…

Teknisk guru

Simon Kjellberg

Simon är tekniskt ansvarig för ”inte rasist, men…” och är den som får göra sitt bästa för att försöka förebygga och stoppa alla attacker mot sidan. I övrigt är han involverad i flera politiska webbprojekt och försörjer sig på att utveckla hemsidor.
Twitter: @simonkberg