Okategoriserade

Kent Ekeroth: Idyller förstörs av flyktingar

Kent Ekeroth som vi alla känner igen som demonregissör för den rasistiska indiefilmen ”raka rör i Stockholm” kan man alltid lita på när det gäller klargörande tweets om vad Sverigedemokraterna är för sorts parti. För tillfället har vi fastnat för den här lilla sura textstumpen:

demonregissör
Vi kan inte läsa Ekeroths tweet på något annat sätt än såhär:

  1. ”Flykting” boende. Ekeroth menar alltså att det inte kommer tas emot några flyktingar (”flykting”), utan att det liksom är fejkade flyktingar. Alltså: SD menar att personer med giltiga flyktingskäl inte förekommer i Sverige. Detta trots att det är allmänt känt att flyktingströmmen från Syrien ökar just nu. Allvarligt: hur dåligt ska man ha det innan man platsar som ”äkta flykting” i Sverigedemokraternas värld?
  2. Då ska även den idyllen förstöras. Ekeroth menar att allt per automatik blir ”förstört” om man tar emot personer som är i behov av hjälp. Det påståendet faller som alla förstår på sin egen orimlighet, i en idyll är man naturligtvis beredd att hugga i och hjälpa folk som behöver det.

Slutsats: Ekeroth anser inte att giltiga flyktingskäl existerar och menar dessutom att en idyll är en plats där det inte finns några flyktingar.

 


Stötta vår verksamhet