Okategoriserade

Ingen rök, utan eld *Uppdaterat*

En sverigedemokratisk fullmäktigeledamot från Södermanland ligger pyrt till, kan man säga. Hon har nämligen rökt cannabis på Södertälje sjukhus, erkänt brottet och fått böter på 1500 kronor för ringa narkotikabrott.

Alla kan förstås göra misstag, men i just hennes fall tycks det inte vara inte första gången som vissa problem med rättvisan har uppstått. I artikeln, som man kan läsa i dagens DN,  får man också veta att kvinnan tidigare varit i trubbel då det har framkommit uppgifter på att hon kan ha tänt eld på sin egen lägenhetsdörr.

 

Hm… låter inte det lite bekant?

Uppdatering:

Det var inte konstigt att det lät bekant – det var samma Frida Grundström, sverigedemokrat från Gnesta, som misstänks tänt eld på sin dörr.

Uppdatering nr 2:

Nu har Frida också hunnit med att neka till att hon rökt gräs på sjukhuset.

 ”i ett mejl till DN.se förnekar SD-politikern att händelsen över huvud taget ägt rum. Hon hävdar dessutom att hon inte känner till något strafföreläggande.

”Jag har inte erkänt att jag brukat cannabis på ett sjukhus och har heller inte brukat cannabis på södertälje sjukhus. Om jag skulle ha fått ett straffföreläggande (sic) så kommer det överklagas”, skriver hon i mejlet.”


Stötta vår verksamhet