Okategoriserade

Istället för kastrering: utvisning av familjen

På vår facebooksida har kommentarerna haglat in efter gårdagens avslöjande om att en distriktsordförande vill kirurgiskt kastrera barn. De flesta ser på hans uttalande med förakt och fördömer hans uttalande. Något som i slutändan även resulterar i en pudel av nämnda distriktsordförande.

Som sagt de flesta tycker så, men…

Vår vän Oleg Datsishin från SD-Halmstad går åt andra hållet. Istället för att fördöma uttalandet i SD:s namn så tycker han att problemet ligger i att det blir dubbelt straff. Istället föreslår han att man ska utvisa barnen och hela deras familj. Hur Datsishin får ihop att utvisning av personen som begått brottet plus dess familj inte är ett dubbelt straff är för oss helt obegripligt.

Det ifrågasätts såklart även om Datsishin har information om förövarnas härkomst som vi andra inte tagit del av då han förutsätter att de är födda någon annanstans än Sverige, samt inte svenska medborgare. Som källa till detta uppger Datsishin den främlingsfientliga bloggen Fria Tider. Sidan som blev uppmärksammad när Björn Söder spridit en förljugen och direkt felaktig artikel som de publicerat i sin iver att hetsa mot invandrare. Det ska påpekas att Fria Tider inte uppvisar någon källa till sitt påstående om att barnen är invandrare.

Datsishin uppger även att om media skriver om pojkar/ungdomar tillsammans med brott så är det ett kodord för invandrare i 95% av fallen.

Att sexualbrott är vidrigt håller nog de flesta med om och något vi självklart fördömer. Vem som än är förövare.

Däremot har de flesta har vett nog att inte ta det som ett tillfälle att få propagera för kirurgisk kastrering, utvisning av oskyldiga och grova generaliseringar om invandrare.


Stötta vår verksamhet