Okategoriserade

Mannen som pratade om avloppssex utesluten – efter mer än ett halvår

Idag kan Expressen rapportera om att en av de tolv uteslutna, förutom Patrik Ehn och Daniel Rondslätt alltså, är Willy Christiansson. Jo, visst låter namnet bekant? För er som har följt oss på IRM ett tag kan ni säkert höra en liten klocka ringa i bakhuvudet. Men för att friska upp ert minne, och för att informera nytillkomna läsare, kommer här en snabb sammanfattning:

Förra året hittade vi ett inlägg på SD Härrydas hemsida. Ett inlägg som fick oss att ringa upp skribenten och fråga vad han egentligen menade. Intervjun blev ganska omfattande, ni kan läsa mer av den här, men här är iallafall det mest anmärkningsvärda:

Så du säger att det är orent om man är homosexuell?
”Du kan ju tänka dig själv vem är det som lapar vatten i en kloak eller i ett latrinkärl?
Det finaste vi har är kärleken mellan två kön. Den absoluta klimaxen är när den kärleken sker i samförstånd och kanske då utmynnar i ett planerat havandeskap. Då skapas nya friska generationer, men du kan inte skapa det genom avloppssex.”

Du kallar sexet för avloppsex?
”Ja jag jämför det med det. Vi har kroppsöppningar som är till för att inta något eller släppa ut något där har du funktionerna, jag behöver inte säga mer än det.”

Tycker du att man ska förbjuda homosexualitet om det är det som sprider aids?
”Du kan ju aldrig förbjuda det för då får du göra som man gjorde på 40 och 50talet. Då får du ta tag i dem när de visar tendenserna och så får du lobotomera dem och sätta dem på institution men det har vi ju inte råd att ha längre. Men förr gjorde man så, jag har för mig att man gjorde så.”

Som ni säkert förstått vid det här laget var det just Willy Christiansson som intervjuades. I september förra året rapporterade vi om att han hade avgått, vilket visat sig vara till viss del felaktigt. Han hade avsagt sig sina uppdrag men fått vara kvar i partiet – tills nu då alltså.

Det här är alltså en man som tycker att enda hindret mot lobotomering av homosexuella är kostnaden, en man som kallar homosex för ”avloppssex” och som tycker att homosexualitet är onaturligt. En man som fått vara kvar i Sverigedemokraterna i mer än ett halvår sedan hans åsikter blev uppmärksammade. Det är ganska skrämmande att det har tagit såpass lång tid för SD:s medlemsutskott och partistyrelse att fatta ett beslut rörande Christiansson. Varför de väntat i över ett halvår med en uteslutning från partiet är utan tvekan en fråga som borde ställas till Martin Kinnunen och Björn Söder.

Vi väntar ivrigt på ett svar.


Stötta vår verksamhet