Okategoriserade

SD-politiker anmäld för hot

Expo Idag berättar om hur en SD-politiker blivit polisanmäld för hot mot en parkeringsvakt:

En ledande Sverigedemokrat i Skåne är misstänkt för att ha skrikit okvädningsord till en parkeringsvakt i slutet av förra året. Han ska också ha hotat att slå vakten ”sönder och samman”. Mannen är sedan tidigare dömd för brott.

SD-politikern som har en hög position i en lokal partistyrelse i Skåne polisanmäldes i november förra året. Han ska ha skrikit ”Jag hoppas att jag träffar på dig utan uniform, då kommer jag att slå dig sönder och samman,” till en parkeringsvakt.

Vad var det då som utlöste detta raseriutbrott? Hade parkeringsvakten misskött sig, kanske urinerat på SD-politikerns bil? Nej, självfallet inte. Tvärtom hade parkeringsvakten skött sitt jobb och gett politikern en parkeringsbot, då han hade parkerat på en gångbana. Vi som trodde att SD gillade ordning, reda och att följa lagen..?

Det är dock inte första gången just den här politikern har varit i trubbel. Han förekommer inte mindre än 18 gånger i belastningsregistret:

Bland annat är han dömd för två fall av olovligt förfogande. Vid två tillfällen, 2010 och 2011, sålde han under falskt namn mobiltelefoner på annonssajten Blocket, telefoner han sedan inte levererade. Han struntade i att betala tillbaka pengarna till sammanlagt sex köpare. För detta dömdes han till villkorlig dom och böter.

Han är även dömd för förskingring. 2002 dömdes mannen för att ha stulit försändelser och paket till ett värde av upp till 30 000 kronor, varor han egentligen skulle ha levererat med sin budbil. Domen blev dagsböter och skyddstillsyn. Han är också dömd för bland annat bedrägeri och olovlig körning.

Sverigedemokraterna sure knows how to pick’em! Mannen ifråga har dock kontaktat Expo Idag och bedyrat sin oskuld vad gäller hoten mot parkeringsvakten. Hur den historien slutar återstår alltså att se.


Stötta vår verksamhet