Okategoriserade

SD publicerar bild på mörkhyad bebis – blir mordhotade av sina läsare

Ibland vill man göra något fint men istället blir det helt fel. Det har Sverigedemokraterna i Sigtuna fått uppleva. Häromdagen la de upp en bild på sin hemsida, en bild på två bebisar som sitter bredvid varandra. Den ena vit, den andra mörkhyad. Bilden skulle symbolisera att vi kan leva tillsammans, sida vid sida, oavsett vilken färg vi har på våra pigment.

Det gillade inte SD Sigtunas medlemmar, sympatisörer och väljare. Bilden genererade kommentarer som ”Där försvann direkt 3 röster från SD! SVP är de som gäller”, ”En mycket obehaglig och olustig bild som gör att man får negativa rysningar i hela kroppen!” och ”Jag vill mörda en ”Sverige”demokrat!”. Vi vill ge lite beröm till SD Sigtuna som på hemsidan bemöter alla kommentarer. Men vi tycker förstås att det är beklämmande att man funnit sig tvingad att ta bort bilden ifråga, då den gjorde så många väldigt upprörda. Låt oss påminna er: det var en bild på två små bebisar.

Att något sådant, upplagt på en SD-hemsida, leder till rasistiska kommentarer måste förstås chocka den som lever i tron att SD inte är ett rasistiskt och främlingsfientligt parti. Men är det så konstigt att reaktionerna blir av den här typen? Självfallet leder inte resonemang som ”Nu kommer de rika flyktingarna hit och stjäl vår välfärd” till att toleransen ökar och rasismen minskar. Det kanske SD Sigtuna borde tänka på också när de, efter att ha fördömt rasismen i kommentarerna(SD Sigtuna har nu tagit ner inlägget, men det finns sparat hos IRM och google), skriver:

SD vill ta ansvar för Sverige, vårat land hotas av att alltför många människor från fattiga länder söker sej hit.

Dom riktigt fattiga har ingen möjlighet att ta sej hit, men människor som har råd tar sej hit, ofta  för att ta del av vår välfärd.

SD Sigtuna fördömer rasism riktad mot små barn, men tycker att flyktingar ska misstänkliggöras och skuldbeläggas för sin situation? SD Sigtuna ger med ena handen… och hugger med den andra.

***UPPDATERING***

Tillslut fann vi bilden som SD inte längre vågar ha publicerad på sin hemsida. Notera att det inte va bebisar som vi trodde utan småbarn, men poängen kvarstår. den återfanns på en nazistisk sida:

Okänd källa

Hela listan på kommentarer som SD Sigtuna publicerat:

1 ) Där försvann direkt 3 röster från SD! SVP är de som gäller,

 

2) En mycket obehaglig och olustig bild som gör att man får negativa rysningar i hela kroppen!
Har SD glömt sina svenska väljare? Är det så här SD vill se vår svenska framtid, då kommer jag tyvärr att välja ett annat parti, ett svenskvänligt parti!

 

3) Det ni riksdagspartier inte fattar är skillnaden på ”lika värde” och ”samma rätt till”. Den enes förfäder har i tusen generationer krupit i gruvor, deltagit i stora krig, brutit mark och plöjt åkrar, jobbat dygnets alla ljusa timmar, svultit, planerat och sparat. Den andres förfäder har i tusen generationer legat på en grästuva och sträckt ut en hand efter en frukt när man varit sugen.

 

4) Menar ni allvar att det är så här ni vill ha det?

 

5) Jag vill mörda en ”Sverige”demokrat!

 

6) Bra rasblandarpropaganda, precis som Kent och Björn beordrat. Hoppas det insnöade folket som inte finns aldrig fattar vår bluff. SD 2014, med mig som statsminister kommer det inte finnas rasism för alla svenskar kommer vara blandras!

 

7) Vilken fin bild :)

 

8) Vad menar ni med bilden på en germansk och afrikansk unge? Vill Sd uppmuntra rasblanding? Vill ni att årmiljoner av utveckling av den vita, nordiska människan ska gå ”back to Afrika” ?

 

9) Hej! ”Inte svart eller vitt”, utan ”svart och vitt” innebär då alltså att ni vill se en värld där svarta är i majoritet?
Ni stödjer då en utveckling som innebär att vita blir en global minoritet, mer eller mindre byts ut och på sikt demografiskt upphör som grupp. Detta strider emot folkmordskonventionen oavsett om ni kallar mig för ”rasist” eller ej! Folk vet också förvisso att ”antirasist” bara är ett kodord för antivit.

 

10) Vad är det här för något jävla trams? Jag röstar inte på SD för att jag vill ha ett till socialdemokraterna i riksdagen.
Skärpning för fan.


Stötta vår verksamhet