Okategoriserade

SD-politiker kallade flyktingar för parasiter – blir invald som nämndeman i tingsrätt

Börje Brandhill, sverigedemokraten som kallade flyktingar för snyltare och parasiter samt ville insätta en insatsstyrka av gamla poliser för att kontrollera handikappade ”utlänningar”, ska nu bli nämndeman i Västmanlands tingsrätt.

Flyktingar kallas de, men sanningen är den att nittionio procent av dem är snyltare och parasiter

Det är naturligtvis helt vansinnigt att ha en klart rasistiskt person som nämndeman. En kan undra om Brandhill ska sitta med i fall då någon som av honom uppfattas som ”utlänning” sitter i rätten. Det är helt bisarrt att detta händer nu då en SD:are som suttit i Malmö tingsrätt nyss fick sparken eftersom han på hatsajten Avpixlat också jämfört invandrade med parasiter.

Han får tydligen stanna om han ”bättrar sig” då han redan en gång blivit kickad från posten. Frågan är hur Brandhill ska ”bättra sig”. Han är fortfarande med i SD och har inte har bett om ursäkt för rasismen han vräkt ur sig. Nej, det är nog rättsväsendet som bör bättra sig, rasismen i SD är ständig.

Nämndemän af SD har för övrigt en mörk historia. En annan nämndeman för sverigedemokraterna poserade med en mordmisstänkt beväpnad nazist och en annan som satt i migrationsdomstolen skrev att alla flyktingar bluffar:

-Det är en stor bluff att barn och flyktingar förföljs och hotas till livet. I så fall har man hittat på något som inte stämmer överens med det lagarna i det land man kommer ifrån.


Stötta vår verksamhet
  • 4
    Delningar